Dongguan xinji su new material co., ltd.

Proč je ohýbání plechu považováno za jednu znejjednodušších, alenejnáročnějších dovedností k ovládání?

Čas vydání: 2024-05-11 16:32:44  Hity: 25

why je ohýbání plechu považováno za jednu znejjednodušších, alenejnáročnějších dovedností, které zvládněte? Snadné. Dosažení správných rozměrů během skutečného ohybu však může vyžadovatnástroje, které továrnanemusí mít vždy po ruce. Navíc, různé materiály mohou změnit rozměry v důsledku ohybové deformace. .

Parameter vstup: Jakmile jsou pochopeny požadované rozměry z plánů, operátor zadá pečlivěnavrženou ohybovou sekvenci do ovládacího panelu, včetně rychlosti, síly a pořadí řezu. U částí s četnými řezy je pečlivý vstupnezbytný1d04793b486b2a24c4b20ea22bc28166.jpga jediná chyba v datech může vést k selhání dílu,nejen jednoduché chyby.

Sample Testování: Dokonce i ostřílení řemeslníci se mohou snažit splnit kvalitní standardyna svém prvním pokusu s komplexním Části kovových kovových kovových kovových částí v důsledku rozdílů v ohybové síle ovlivňující úhly a rozměry, jakož i deformaci způsobenou řezáním a děrováním. Pro zvýšení rychlosti, jako je optimalizace řezné sekvence, rychlost, rychlost zvedání a bezpečnostní opatření. Každý krok v procesu ohýbání představuje technické výzvy a vyžaduje, aby provozovatelé mělinejen solidní základní dovednosti, ale také schopnost řešit složité problémy. Tyto technické potíže jsou přesně důvodem, proč je technologie ohýbání považována za jednoduchou a obtížně zvládnutelnou.

Předchozí: Přehlídka produktu společnosti

další: Výhody průmyslových případů...